farmerek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 (edited) Serial: EFA564466DAAECC54F07FCC8DA618142 Aktualny nick: farmerek Wiek: 16 Banujący: Mazeusz* Powód bana: Nie zgłoszenie błędu (tuner premium) Wytłumaczenie: Nie wiedziałem że to jest błąd ponieważ kiedyś odbierając zasiłek z urzędu dostałem zamiast 400pln to 4pln po kilku dniach chciałem kupić sobie wędkę to zamiast zapłacić 300pln zapłaciłem 3pln. Myślałem że mazuesz o tym wie i kiedyś to naprawi. Coś od siebie: Przepraszam za niepoinformowanie cię o tym "błędzie" i że wykorzystałem to żeby nie tracić pieniędzy na Mk i rh. Możecie usunąć wszystkie Mk i rh które zamontowałem przez ten błąd. Przepraszam z całego serca ❤ Edited February 16, 2021 by farmerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted February 16, 2021 RCON Share Posted February 16, 2021 Kiedy dowiedziałeś się, że tak można robić lub kto cię o tym poinformował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmerek Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Dowiedziałem się o tym wczoraj jak chciałem zamontować mk2 do pojazdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted February 16, 2021 RCON Share Posted February 16, 2021 Jaką kare byś sobie dał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmerek Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Ban na tydzień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted February 16, 2021 RCON Share Posted February 16, 2021 Demontujesz cały tuning mechaniczny czyli rh,mk1,2,3,4 z pojazdu o id 988 oraz całą gotówkę którą posiadasz dajesz żebrakowi oczywiście wraz kasą którą dostaniesz z demontu. Udokumentuj to ss lub filmem. To albo zerowanie konta. Zgadzasz się ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmerek Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted February 16, 2021 RCON Share Posted February 16, 2021 Bana zdejmuje masz 24 godziny na demont tuningu oraz przekazaniu pieniędzy, żebrakowi. Pamiętaj udokumentuj wszystko i wstaw w statusie. Inaczej zerowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts