Yukine Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Aktualny nick: Yukine Propozycja: SerwerOpis propozycji: Proponuję obniżyć vmax publicznych pojazdów. Dostałem nawet mandat za przekroczenie prędkości! 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Luziferka* Posted March 2, 2021 Administrator Share Posted March 2, 2021 (edited) to znak, że nie jeździsz przepisowo i dlatego spotkała Cię kara w postaci mandatu. A co, pokusa była silniejsza by jechać szybciej? Edited March 2, 2021 by Luziferka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 16 godzin temu, Luziferka napisał: to znak, że nie jeździsz przepisowo i dlatego spotkała Cię kara w postaci mandatu. A co, pokusa była silniejsza by jechać szybciej? Proszę, nie bij! 😅 Mimo wszystko na publicznym pojeździe łatwiej dostać mandat niż na perku, który jest prywatnym pojazdem i wymaga kupna. Ewidentnie coś tu jest nie tak i wymaga zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny* Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Według mnie, problem nie leży w vmax'ie, tylko w fotoradarach, bo jadąc jesterem60 na doherty dosaje mandat za przekroczenie prędkości o -7km/h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 (edited) 3 godziny temu, Magiczny* napisał: Według mnie, problem nie leży w vmax'ie, tylko w fotoradarach, bo jadąc jesterem60 na doherty dosaje mandat za przekroczenie prędkości o -7km/h. To osobna sprawa, o której wspomniałem w statusie @luziferbalboa. Propozycja nie ma nic wspólnego z fotoradarami, a o mandacie napisałem, aby udowodnić, że publiczny pojazd faktycznie ma problem z prędkością względem aut prywatnych.Edit: W wolnej chwili opiszę to ze szczegółami w odpowiednim dziale, bo podejrzewam, że jeszcze nikt tego nie zrobił. Edited March 2, 2021 by Yukine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafisto* Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Nie ma potrzeby zmniejszania v-maxa publicznych pojazdów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 38 minut temu, Mafisto* napisał: Nie ma potrzeby zmniejszania v-maxa publicznych pojazdów. Jakiś argument? Cokolwiek? Pojazdy te potrafią jechać nawet ponad 100km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafisto* Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Niech jeżdżą i 200km/h nikomu to nie przeszkadza. Chcesz żeby jechało 60km/h to włącz sobie ogranicznik. Nowym graczom szybszy transport dużo ułatwia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted March 4, 2021 RCON Share Posted March 4, 2021 Zostanie to wkrótce naprawione 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts