Magiczny* Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Aktualny nick: Magiczny* Propozycja: Serwer Opis propozycji: Moją propozycją jest zmniejszenie ilości fotoradarów na mapie. Najprostszym przykładem jest San Fierro, gdzie na Downtown jest jeden fotoradar, a drugi na Doherty, bardzo kórtki odcinek, a dwa fotoradary. Drugie miejsce - Gracia, skrzyżowanie przy torach obok osiedla jest jeden fotoradar i tuż przy mechaniku jest kolejny. Jadąc tymi drogami bardzo łatwo jest zarobić 2000 zł z fotoradarów, a jak wiadomo od 2000 zł mandatów jedzie się 40km/h co według mnie jest nie jest najlepszą karą. Wychodzę z propozycją albo ogarnięcia tych fotoradarów (zmniejszenie ich ilości) albo zwiększenie limitu z 2000 zł na jakieś 5-6 tysięcy. Z tego co zauważyłem, na serwerze większość osób jeździ po SF, opłacić mandaty można tylko w LS więc proponuje też dodać możliwość opłaty w SF, bo nikomu się nie chce jechać 40km/h do LS. Poniżej wrzuce jeszcze screena z fotoradaru. Link do screena: https://zapodaj.net/886d0c429c064.png.html 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted April 26, 2021 RCON Share Posted April 26, 2021 Fotoradary temat który męczy nas od początku na razie są one wyłączone. W przyszłości pomyślimy co z nimi robimy 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts