Magiczny* Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Aktualny nick: |CIP|Magiczny* Propozycja: ForumOpis propozycji: Moją propozycją jest dodanie chatbox'a na forum, troche chatbox ożywiłby forum. Link do pobrania: https://invisioncommunity.com/files/file/7465-chatbox-free/ Jeśli będzie trzeba, mogę go pobrać i podrzucić do jednego z RCON'ów 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted March 14, 2021 RCON Share Posted March 14, 2021 6 godzin temu, |CIP|Magiczny* napisał: Jeśli będzie trzeba, mogę go pobrać i podrzucić do jednego z RCON'ów Sugerujesz że nie mam własnego dostępu do własnego konta z Grupą Clients? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny* Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 10 minut temu, Break. napisał: Sugerujesz że nie mam własnego dostępu do własnego konta z Grupą Clients? Nie mój to interes szczerze mówiąc, bardziej chodzi mi oto, żeby na forum pojawiło się coś nowego, coś co zwiększy aktywność ludzi. W chwili obecnej wchodzi się na forum na dosłownie 3 minuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts