RCON Mazeusz* Posted May 10, 2021 RCON Share Posted May 10, 2021 Witam, przychodzę z zapytaniem dotyczącym prawa jazdy kat.A. A więc zdawanie prawa jazdy na motory odbywało byś się podobnie jak na Pylife, czy może standardowo tak jak to jest na kat.B oraz C z tym, że była by to płatna kategoria. Cena wahała by się w okolicach 2.000PLN. Również jeśli macie jakieś propozycje jak by to miało wyglądać proszę składać je pod tym tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Januszexe Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Może tak jak to było na pylu lecz z mniejszą ilością godzin potrzebnych by zdać 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitz Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Tylko teraz tak. Skoro nikt nie ma kat.a oprócz pewnie administracji czy RCON'a to kto będzie jeździł way'em i woził tych ludzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Januszexe Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 (edited) Ja posiadam bo osobą które miały zdane nie zostało usunięte i pewnie nie tylko ja Edited May 11, 2021 by |ASAPD|Januszexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny* Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 6 minut temu, |ASAPD|Januszexe napisał: Ja posiadam bo osobą które miały zdane nie zostało usunięte i pewnie nie tylko ja Troszku głupota, będziesz tylko siedział i jeździł, a ludzi będą czekać. Lepiej zrobić tak jak jest na B i C, czyli jakaś tam trasa, ewentualnie jeśli byłoby więcej graczy na serwerze można byłoby zrobić prawko coś ala pylife 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SAPD|SugarWhisky Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Ogólnie jeśli zrobić takie prawko jak było na pylu to trzeba by było wprowadzić do sprzedaży Way'a. Bo nie wiem czy ktoś poza mną go ma. Czas jazdy też powinien być skrócony, bo 3h to sporo za dużo. Jeśli wybrać pomysł Magicznego to przydało by sie zrobić jakiś rozbudowany egzamin na placu. Jakaś ósemka, slalom, może awaryjne hamowanie. Plus do tego jazda po mieście jak zawsze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted May 21, 2021 Author RCON Share Posted May 21, 2021 Również możemy zrobić, że jazda zajęła by tylko 30min + egzamin taki jak na kat.B. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny* Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 18 godzin temu, Mazeusz* napisał: Również możemy zrobić, że jazda zajęła by tylko 30min + egzamin taki jak na kat.B. Wszystko spoko, tylko jeśli faktycznie kat. A ma tylko januszexe,a np. nie kupi waya to troche lipa, więc raczej sugerowałbym się pomysłem moim lub Sugara, bo na jazde z kimś jest zbyt mało osób na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|sapd|cesarzrichard* Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 kat a ma sporo osob w tym ja to zapraszam, tylko bym musial waya kupic wiec jestem za wprowadzeniem tego co na pylu tylko maksymalnie godzinke i wieksze wynagrodzenie zeby to mialo sens Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted June 20, 2021 Author RCON Share Posted June 20, 2021 Zrobimy kilka minut na way i praktyka na placu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts