Atrez Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Witam kupiłem dzisiaj gold na 3 dni za pomocą sms, wpisuje go, lecz pojawia mi się taki komunikat "Podany kod jest nieprawidłowy. {"status":"fail","error":"internal_error"}" Bardzo proszę o szybką pomoc! @Break. @Mazeusz* @Milord
RCON Break. Posted May 16, 2021 RCON Posted May 16, 2021 8 minut temu, Atrez napisał: Witam kupiłem dzisiaj gold na 3 dni za pomocą sms, wpisuje go, lecz pojawia mi się taki komunikat "Podany kod jest nieprawidłowy. {"status":"fail","error":"internal_error"}" Bardzo proszę o szybką pomoc! @Break. @Mazeusz* @Milord Wykorzystaj kod z SMS na serwerze w menu pod komendą /gold
Atrez Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 1 minutę temu, Break. napisał: Wykorzystaj kod z SMS na serwerze w menu pod komendą /gold Właśnie tam wpisywałem
RCON Mazeusz* Posted May 16, 2021 RCON Posted May 16, 2021 Usługodawca coś nie łapał twojego kodu. Zaraz będziesz miał nadane konto GOLD
Atrez Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 1 minutę temu, Mazeusz* napisał: Usługodawca coś nie łapał twojego kodu. Zaraz będziesz miał nadane konto GOLD Okej, dzięki 😄 Jak coś mogę wysłać Tobie na priv ten kod, żeby potwierdzić, że nie oszukuje. Albo ostatnie cyfry mojego numeru 😄 Dziękuję jeszcze raz za pomoc @Mazeusz* Można zamknąć 😄
Recommended Posts