Atrez Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Witam kupiłem dzisiaj gold na 3 dni za pomocą sms, wpisuje go, lecz pojawia mi się taki komunikat "Podany kod jest nieprawidłowy. {"status":"fail","error":"internal_error"}" Bardzo proszę o szybką pomoc! @Break. @Mazeusz* @Milord Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted May 16, 2021 RCON Share Posted May 16, 2021 8 minut temu, Atrez napisał: Witam kupiłem dzisiaj gold na 3 dni za pomocą sms, wpisuje go, lecz pojawia mi się taki komunikat "Podany kod jest nieprawidłowy. {"status":"fail","error":"internal_error"}" Bardzo proszę o szybką pomoc! @Break. @Mazeusz* @Milord Wykorzystaj kod z SMS na serwerze w menu pod komendą /gold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrez Posted May 16, 2021 Author Share Posted May 16, 2021 1 minutę temu, Break. napisał: Wykorzystaj kod z SMS na serwerze w menu pod komendą /gold Właśnie tam wpisywałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted May 16, 2021 RCON Share Posted May 16, 2021 Usługodawca coś nie łapał twojego kodu. Zaraz będziesz miał nadane konto GOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrez Posted May 16, 2021 Author Share Posted May 16, 2021 1 minutę temu, Mazeusz* napisał: Usługodawca coś nie łapał twojego kodu. Zaraz będziesz miał nadane konto GOLD Okej, dzięki 😄 Jak coś mogę wysłać Tobie na priv ten kod, żeby potwierdzić, że nie oszukuje. Albo ostatnie cyfry mojego numeru 😄 Dziękuję jeszcze raz za pomoc @Mazeusz* Można zamknąć 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts