Atrez Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Aktualny nick: Atrez Propozycja: Serwer Opis propozycji: Witam, przychodzę do Was z propozycją dodania tuningu samoobsługowego, tak jak mechaników. Graczy jak narazie na sewerze nie ma, więc po co zatrudniać się jako tuner. Jeśli jest tak jak na Pylife było to w tuningu musi być kierowca. Sami całkiem tego nie zamontujemy. Tak samo jak światła, jeśli nie wiemy jak się nazywają i jak będzie wyglądać w samochodzie. Z licznikami jest super, zawsze jakiś podgląd. Pozdrawiam Atrez Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted May 16, 2021 RCON Share Posted May 16, 2021 2 godziny temu, Atrez napisał: Tak samo jak światła, jeśli nie wiemy jak się nazywają i jak będzie wyglądać w samochodzie Światła tez maja podglad i możliwość instalacji samoobsługowej, wystarczy wejść w marker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrez Posted May 16, 2021 Author Share Posted May 16, 2021 1 minutę temu, Break. napisał: Światła tez maja podglad i możliwość instalacji samoobsługowej, wystarczy wejść w marker A co z resztą tuningu? Kierowca musi być w pojeździe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Nie mogę zrozumieć dlaczego wszystko jest porównywalne do serwerów PyLife i 4life. Serwer ma być oryginalny wyróżniający się od innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitz Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 W dniu 18.05.2021 o 12:04, Luckyy napisał: Nie mogę zrozumieć dlaczego wszystko jest porównywalne do serwerów PyLife i 4life. Serwer ma być oryginalny wyróżniający się od innych. No nie do końca 😅 Co do samej propozycji to nie jestem do tego przekonany. Wymagania na tunera nie są duże i do kogo byś nie napisał na dc to każdy ma, lub może wziąć tunera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrez Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 6 godzin temu, blitzzz napisał: No nie do końca 😅 Co do samej propozycji to nie jestem do tego przekonany. Wymagania na tunera nie są duże i do kogo byś nie napisał na dc to każdy ma, lub może wziąć tunera Tak, ale nie każdy może wejść na serwer, a gra mało osób. Dużo razy jestem sam na serwerze, albo inni gracze. A stunignować Sobie samemu nie można Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted May 21, 2021 RCON Share Posted May 21, 2021 Tak jak blitzzz wymagania na tunera nie są duże. Raczej nie dodamy tuningu samoobsługowego. Lampki/Liczniki mają podgląd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts