Atrez Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Aktualny nick: Atrez Propozycja: Serwer Opis propozycji: Witam, przychodzę do Was z propozycją dodania tuningu samoobsługowego, tak jak mechaników. Graczy jak narazie na sewerze nie ma, więc po co zatrudniać się jako tuner. Jeśli jest tak jak na Pylife było to w tuningu musi być kierowca. Sami całkiem tego nie zamontujemy. Tak samo jak światła, jeśli nie wiemy jak się nazywają i jak będzie wyglądać w samochodzie. Z licznikami jest super, zawsze jakiś podgląd. Pozdrawiam Atrez
RCON Break. Posted May 16, 2021 RCON Posted May 16, 2021 2 godziny temu, Atrez napisał: Tak samo jak światła, jeśli nie wiemy jak się nazywają i jak będzie wyglądać w samochodzie Światła tez maja podglad i możliwość instalacji samoobsługowej, wystarczy wejść w marker
Atrez Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 1 minutę temu, Break. napisał: Światła tez maja podglad i możliwość instalacji samoobsługowej, wystarczy wejść w marker A co z resztą tuningu? Kierowca musi być w pojeździe
Dzager Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Nie mogę zrozumieć dlaczego wszystko jest porównywalne do serwerów PyLife i 4life. Serwer ma być oryginalny wyróżniający się od innych.
blitz Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 W dniu 18.05.2021 o 12:04, Luckyy napisał: Nie mogę zrozumieć dlaczego wszystko jest porównywalne do serwerów PyLife i 4life. Serwer ma być oryginalny wyróżniający się od innych. No nie do końca 😅 Co do samej propozycji to nie jestem do tego przekonany. Wymagania na tunera nie są duże i do kogo byś nie napisał na dc to każdy ma, lub może wziąć tunera
Atrez Posted May 19, 2021 Author Posted May 19, 2021 6 godzin temu, blitzzz napisał: No nie do końca 😅 Co do samej propozycji to nie jestem do tego przekonany. Wymagania na tunera nie są duże i do kogo byś nie napisał na dc to każdy ma, lub może wziąć tunera Tak, ale nie każdy może wejść na serwer, a gra mało osób. Dużo razy jestem sam na serwerze, albo inni gracze. A stunignować Sobie samemu nie można
RCON Mazeusz* Posted May 21, 2021 RCON Posted May 21, 2021 Tak jak blitzzz wymagania na tunera nie są duże. Raczej nie dodamy tuningu samoobsługowego. Lampki/Liczniki mają podgląd. 1
Recommended Posts