Destruktor Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Aktualny nick: Destruktor Propozycja: SerwerOpis propozycji: Proponuję, aby radia samochodowego domyślnie w pojeździe nie było. Jeśli chcemy radio w pojeździe, należałoby zamontować takie u tunera, za powiedzmy 500PLN. Druga sprawa, aby pasażer nie mógł sam zmienić radia scrollem. W sensie jeśli pasażerowi nie podobałoby się aktualne radio, po prostu napisałby kierowcy "Ej, możesz zmienić na inne radio" i kierowca wtedy zmienia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Według mnie na obecną chwilę mocno przekombinowane i niepotrzebne. Radio jest dosyć świeże i dopiero się rozwija, a zaproponowany system jedynie spowodowałby problemy z dostępem do niego wewnątrz gry. Uważam, że na obecnym etapie istnienia grupy trzeba skupić się na jej stopniowym rozwoju, by w przyszłości móc podyskutować na temat takiego rozwiązania. Wprowadzenie tego teraz mogłoby zmniejszyć ilość słuchaczy i zniechęcić do serwera nowych graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destruktor Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 6 minut temu, Yukine napisał: Według mnie na obecną chwilę mocno przekombinowane i niepotrzebne. Radio jest dosyć świeże i dopiero się rozwija, a zaproponowany system jedynie spowodowałby problemy z dostępem do niego wewnątrz gry. Uważam, że na obecnym etapie istnienia grupy trzeba skupić się na jej stopniowym rozwoju, by w przyszłości móc podyskutować na temat takiego rozwiązania. Wprowadzenie tego teraz mogłoby zmniejszyć ilość słuchaczy i zniechęcić do serwera nowych graczy. Dla sprostowania, nie chodzi mi o radio serwerowe, a ogólnie o system radia w pojeździe - aby nie było go zamontowanego fabrycznie, tylko trzeba byłoby zamontować go u tunera za jakąś kwotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 A co gdyby tak rozdzielić radio serwerowe (domyślne) od innych stacji (do zamontowania)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destruktor Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 1 minutę temu, Yukine napisał: A co gdyby tak rozdzielić radio serwerowe (domyślne) od innych stacji (do zamontowania)? Nie. Radio to radio i nie ma co mieszać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 W takim razie dalej trzymam się swojej pierwszej opinii i liczę też na ocenę innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted May 21, 2021 RCON Share Posted May 21, 2021 Montaż za 500PLN bezsensu, lecz ta zmiana radia tylko przez kierowcę bardziej do mnie przemawia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts