Destruktor Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 (edited) Aktualny nick: Destruktor Propozycja: Forum / @Break.Opis propozycji: 1. Zmiana ikon działów z domyślnej na ikonę loga, co wyglądałoby tak: 2. Usunięcie zbędnej ikonki obok nazwy działu, gdyż jest ona po prostu po pierwsze zbędna, a po drugie szpecąca forum. Oznacza ona, że jest nowa zawartość w danym dziale, ale to samo również oznacza podświetlona ikona działu, lub niepodświetlona (szara) ikona działu. (Brak nieprzeczytanej zawartości) i nowa, nieprzeczytana zawartość. 3. Uporządkowanie opcji w menu nawigacji. Przykładowo panel gracza - po co obecnie rozwijane menu, skoro można od razu dać przycisk do bezpośredniego panelu gracza. Mam na myśli o usunięciu tego, rozwijanego menu, a danie bezpośredniego przycisku do panelu gracza. Ponadto preferuję jakoś w kolejności ułożyć te ikony, uporządkować ładnie. Według mnie nawigacja "Przeglądaj" jest do usunięcia, bo po co to komu, a "Całą aktywność" również znajdziemy w innym miejscu na forum. Zakładkę Administracja proponuję dać w drugiej kolejności, następnie Panel gracza, a na końcu Sklep. 4. Dodanie do bocznego sidebara "Aktywni użytkownicy", abyśmy wiedzieli kto, ile w danym tygodniu zdobył reputacji, itp... (Ss w spojlerze) Oczywiście dodać powyżej Aktualizacji nad statusem, aby rownież sidebary były uporządkowane. 5. Dodanie opcji spojlera, czyli ukrywania zawartości w spojlerze do edytora tekstu, bo aktualnie takiej opcji brak. 6. Zmiana tła na forum. Aktualne jest różowe, czyli zbyt kontrowersyjne i rażące w oczy. Proponuję dać jakieś szare, bardziej, że tak powiem - domyślne. Propozycja tła: https://imgur.com/a/eCbBDPz 7. Przetłumaczenie opcji "Dostosowywania" obecnie Customizera na forum. Przed przetłumaczeniem: Po przetłumaczeniu: Ponadto pisałem już do @Break. z propozycją, że mogę tym wszystkim się zająć, głównie rzeczami dotyczącymi stylu. Pracowałem na tym stylu oraz na tym silniku i chętnie pomogę. 😉 Edited May 21, 2021 by Destruktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted May 21, 2021 RCON Share Posted May 21, 2021 56 minut temu, Destruktor napisał: Dodanie do bocznego sidebara "Aktywni użytkownicy", abyśmy wiedzieli kto, ile w danym tygodniu zdobył reputacji, itp... (Ss w spojlerze) Oczywiście dodać powyżej Aktualizacji nad statusem, aby rownież sidebary były uporządkowane. Od tego jest zakładka ranking https://msmta.pl/leaderboard/ 57 minut temu, Destruktor napisał: po co obecnie rozwijane menu, skoro można od razu dać przycisk do bezpośredniego panelu gracza. Po to ze jest tam tez odnośnik do panelu admina i frakcji 58 minut temu, Destruktor napisał: Zmiana tła na forum. Aktualne jest różowe, czyli zbyt kontrowersyjne i rażące w oczy. Tło zmieniamy raz na jakiś czas, wedle upodobania i tematyki np święta, wakacje itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destruktor Posted May 21, 2021 Author Share Posted May 21, 2021 (edited) 8 minut temu, Break. napisał: Od tego jest zakładka ranking https://msmta.pl/leaderboard/ W rankingu nie pokazuje reputacji użytkowników w danym tygodniu/miesiącu/itp., pokazuje tylko Zwyciężców ogólnie rzecz biorąc. Są to dwie inne rzeczy. Edited May 21, 2021 by Destruktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted May 21, 2021 RCON Share Posted May 21, 2021 Wydaje mi się że 5 najlepszych osób w danym tygodniu miesiącu lub dniu na co pozwala Ranking jest wystarczające Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destruktor Posted May 21, 2021 Author Share Posted May 21, 2021 11 minut temu, Break. napisał: Wydaje mi się że 5 najlepszych osób w danym tygodniu miesiącu lub dniu na co pozwala Ranking jest wystarczające A ja uważam, że nie dlatego warto rozważyć tą propozycję i zapytać graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Taką rzecz można dodać dopiero kiedy liczba graczy na serwerze wzrośnie bo aktualnie na forum gartska społeczności serwera się udziela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts