Magiczny* Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Aktualny nick: Operator_Palecioka Propozycja: SerwerOpis propozycji: Bry, wychodzę z propozycją dodania nowy skinów do premium, najlepiej jeśli byłby one w HD, ładnie wyglądają i są przyjemne dla oka. Zauważyłem, że większość skinów dla zwykłych graczy są lepsze niż te, które są dla premium. Drugą moją propozycją jest dodanie możliwości ubrania sobie domyślnego skina - CJa według swoich upodobań. Kupno premium lub golda zależy także od skinów, a te co są obecnie lekko mówiąc wytarte jak sprzęgło od żuka. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted June 5, 2021 RCON Share Posted June 5, 2021 Ok, dodamy. A ubieranie CJ jest w planach tylko brak czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|sapd|cesarzrichard* Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 ja to bym chciol nowe skiny ale zrobione z klasycznych nie jakies plastkiki swiecace tylko takie np: http://imgur.com/taUgIFB.png 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted June 20, 2021 RCON Share Posted June 20, 2021 Nowe skiny będą wgrywane już niedługo 1 Lipca 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts