cesarzrichard* Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Aktualny nick: cesarzrichard*af Propozycja: SerwerOpis propozycji: Składam wniosek o usunięcie podmianek pojazdów taki jak: Cheetah, walton, turismo oraz bulleta, ponieważ nie wygląda to zbytnio oryginalnie, trochę przypomina plastikową obudowę auta. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted June 12, 2021 Administrator Share Posted June 12, 2021 z podmiankami jest tak, że albo je się kocha, albo nienawidzi. Niestety, technicznie ciężko jest rozwiązać ten spór opcją włączania i wyłączania podmianek dla indywidualnych klientów, więc ewentualna zmiana powinna być przedyskutowana poprzez ankietę na szeroką skalę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitz Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Moim zdaniem podmianki Cheetah, Turismo, Bullet powinny zostać, są ładne, a też nie zmieniają jakoś bardzo podstawowego modelu. Co do waltona to jestem obojętny. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny* Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 8 godzin temu, blitz napisał: Moim zdaniem podmianki Cheetah, Turismo, Bullet powinny zostać, są ładne, a też nie zmieniają jakoś bardzo podstawowego modelu. Co do waltona to jestem obojętny. Jestem tego samego zdania, podmianka cheetaha jest ładniejsza niż oryginał, to samo turismo więc jestem za zostawieniem ich, natomiast bullet i walton jest mi obojętne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarWhisky Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Bullet, Cheetah i Turismo są spoko. Walton dyskusyjny, ale mi nawet siada ta podmianka. Są gorsze podmianki do zmiany moim zdaniem (Euros, Solair) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irekaan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kwestia gustu, ja to bym chciał spowrotem starego Sadlerka żeby można mu było ładną glebę zrobić. Pozatym na pewnym znanym serwerze każdy indywidualnie w opcjach może sobie wyłączyć podmianki do każdego pojazdu z osobna. Wrzućcie propozycję i taki skrypt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nw-538 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 jestem na tak, do wyje**ia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 cheetah wyglada jak plastik a w turku tylko tyl jest ujowy bo przod moze zostaac a bullet to caly do usuniecia JA DUZO PODMIANEK NA SERWIE PRAWIE SAME PODMIANKI CHYBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted June 20, 2021 RCON Share Posted June 20, 2021 Raczej nie usuniemy, lecz można zrobić warianty zwykłe oryginalne z GTA SA oraz te które są aktualnie. W dniu 13.06.2021 o 12:14, Irekaan napisał: Kwestia gustu, ja to bym chciał spowrotem starego Sadlerka żeby można mu było ładną glebę zrobić. Pozatym na pewnym znanym serwerze każdy indywidualnie w opcjach może sobie wyłączyć podmianki do każdego pojazdu z osobna. Wrzućcie propozycję i taki skrypt Co do tego skryptu nie ma możliwości zrobić opcji wyłączenia podmianki bo to są modele inaczej z teksturą ją da się podmienić indywidualnie dla każdego gracza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 warianty ktr każdy widzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
matirus Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) nie wiem czy to jest ogóle możliwe dodać system skórek do pojazdów w którym można było zakładać skiny 3 rozdaje: darmowe ,płatne, ekskluzywne darmowe które możemy kupić w garażu skin płatne wymagają gold/premum w garażu skin ekskluzywne z event które nie będą nigdy sprzedawane tylko do zdobycia w konkursach każdy pojazd ma stock skin z gta sa a gdy chcemy np realny skin lub podmiankę musimy np kupić skin wtedy np my decydujemy czy chcemy podmiankę czy stock z gta sa Edited February 21, 2022 by matirus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts