Destruktor Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Aktualny nick: LoadingPropozycja: ForumOpis propozycji: Proponuję usunąć kilka zbędnych reakcji na forum, a mianowicie te reakcje: Według mnie wyglądają one brzydko, są nieestetyczne, to jeszcze szpecą forum. To nie jest serwer Discord, że może być tutaj tyle reakcji i to jeszcze byle jakich... Według mnie są one zbędne i należy je usunąć, a ewentualnie pomyśleć nad nową. Ponadto proponuję zaktualizować ikonę reakcji "Modern Stories", ponieważ jest ona innych wymiarów, niż pozostałe reakcje, za czym idzie słabsza jakość grafiki (rozmazane, rozpikselowane). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Co do usunięcia reakcji to jestem na nie. Gdzie nie wejdziesz, fora pod cs, mta, jest pierdyliard reakcji i to nie nowość. No chyba że wziąć pod lupę inne reakcje. Moim zdaniem do kosza powinno polecieć "Zmieszany" "Hmmm" i ewentualnie "Modern Stories", a do przerobienia "Dzięki" "Lubię to" oraz "Serduszko". Edited June 30, 2021 by blitz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts