MikeY^ Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Serial: BD9C667F1EED0214AF93C7726E548BB4 Aktualny nick: MikeY^ Wiek: 21 Nick osoby nakładającej karę: @Mazeusz* Rodzaj kary: Wyciszenie na okres 10d Powód kary: CBK w kierunku gracza oraz jego "rodziny" Poprzednie odwołanie: Brak Wytłumaczenie: Jak wiadomo bądź też nie w ciągu 9 miesięcznej kariery na tym serwerze otrzymałem bodajże tylko i wyłącznie dwie kary, każdy ma jakieś wady oraz zalety, wiadomo również też że nie każdy jest łagodny jak baranek i nie każdy trzyma nerwy na wodzy, ale nie o tym miałem pisać, co do tej sytuacji która się wydarzyła w sobote tj 26.06.21 nie było najlepszym rozwiązaniem, wówczas po dniu w którym otrzymałem karę wyciszenia zrozumiałem że moje zachowanie było nie na miejscu, dlatego też chciałbym przeprosić za to co napisałem w kierunku gracza oraz jego rodziny. Mogę jedynie obiecać że sytuacja się nie powtórzy i liczyć na to że kara wyciszenia mi zostanie zdjęta, z tego względu iż chce popisać ze znajomymi. Coś od siebie: Wyżej. Edited June 30, 2021 by MikeY^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Luziferka* Posted June 30, 2021 Administrator Share Posted June 30, 2021 Trzymam Cię za słowo nie zawiedź mnie, karę zdejmuję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts