Destruktor Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) 聽 聽 聽 Witam wszystkich serdecznie! Z tej strony Dyrektor Naczelny @Ad@m聽z Redakcji Modern News. Dzisiaj przedstawi臋 Wam wywiad z najbogatszym graczem na serwerze, @cesarzrichard*af. Mi艂ego czytania! 馃檪聽 聽 P - Pytanie O - Odpowied藕 聽 P:聽Witam serdecznie. Z tej strony Dyrektor Naczelny Ad@m z Redakcji Modern News si臋 k艂ania. O: Witam serdecznie. P: Czy chcia艂by Pan udzieli膰 mi wywiadu? O: Oczywi艣cie, 偶e udziel臋 Panu wywiadu. P: Mo偶e na pocz膮tek, powiesz nam co艣 o sobie? O:聽Mam na imi臋 Pawe艂 i mam 19 lat. Obecnie ucz臋szczam do liceum og贸lnokszta艂c膮cego wieczorowo. Do moich zainteresowa艅 nale偶y muzyka oraz聽zwierz臋ta. Jestem osob膮 mi艂膮聽na co dzie艅 dla ka偶dego, kto mnie nie irytuje. P: To bardzo ciekawie.聽Jakiej muzyki lubisz s艂ucha膰? Czy masz jakie艣 konkretne, swoje ulubione utwory, gatunki? O:聽Na moich playlistach znajduje si臋 g艂贸wnie gatunek rapu oraz trapu. Uwielbiam muzyk臋 i wykonawc贸w zagranicznych i tak偶e polskich. Ulubionymi wykonawcami s膮 Gzuz, lx, SA4, BonezMC, Maxwell, Eazy-E, Lil Loaded, Blueface i wiele innych. P: Wspomnia艂e艣 r贸wnie偶, 偶e interesujesz si臋 zwierz臋tami.聽Czy masz jakie艣 zwierz膮tko domowe? Jakie jest Twoje ulubione zwierz臋? O:聽Tak, posiadam psa. Jest to m贸j najlepszy przyjaciel, kt贸ry towarzyszy mi od narodzin, przez ca艂e 偶ycie, czyli 19 lat. Mia艂em 4 psy, najstarszym i najbardziej ukochanym by艂a Kora, mia艂a ponad 11 lat, gdy zamkn臋艂a powieki przez chorob臋, kt贸ra wymaga艂a weterynarza, kt贸ry w trakcie pandemii by艂 zamkni臋ty i m贸j ojciec nie da艂 rady uratowa膰. Teraz, jak sobie pomy艣l臋 o tym, jak trafi艂a do nas jako szczeniak,聽to 艂zy mi lec膮, chocia偶 jestem osob膮, kt贸ra nigdy nie p艂aka艂a. Posiadam te偶 ryby akwariowe, kt贸re r贸wnie偶, mam od narodzin, a偶 do teraz. P:聽Jak mijaj膮 Ci wakacje? Czy masz na nie jakie艣 szersze plany? O:聽Wakacje mijaj膮 mi 艣wietnie. Nie mam jakich艣 szczeg贸lnych plan贸w, jedynie jecha膰 i si臋 poopala膰 i pop艂ywa膰. P: Dobrze. Przejd藕my teraz do 艣wiata wirtualnego. Jak rozpocz臋艂a si臋 Twoja przygoda z Multi Theft Auto? O:聽By艂 rok 2014, to wtedy pierwszy raz zawita艂em w Multi Theft auto,聽a偶 do 2016 roku, graj膮c na Play Your Life. W 2018 roku, po dwuletniej przerwie na nowo zacz膮艂em gra膰 na Play your life tym razem na nowym koncie i gram a偶 do 2020 roku. W chwili obecnej gram na serwerze Modern Stories, a w艂a艣cicielem jest kumpel z Play Your Life, z kt贸rym by艂o spoko akcji. P: Jak trafi艂e艣 na serwer Modern Stories i co sprawi艂o, 偶e zosta艂e艣 tu na d艂u偶ej? O:聽By艂o to jako艣 pod koniec 2020 roku, w grudniu, gdzie zapyta艂em na Discordzie kolegi, czy graj膮 na jakim艣 serwerze i trafi艂em na Modern Stories. Gra z pocz膮tku by艂a ci臋偶ka, nie wiedzia艂em co i jak, ale zna艂em prawie wszystkich graczy i szybko si臋 odnalaz艂em. Serwer od pierwszego momentu mi si臋 spodoba艂, poniewa偶 by艂 wzorowany na Play Your Life, gdzie tam mia艂em sp臋dzone sporo czasu (dok艂adnie ponad 2600 godzin).Obecnie na serwerze posiadam spory maj膮tek i do艣膰 sporo godzin (521 godzin) i nie zamierzam odchodzi膰. P:聽Podobno jeste艣 najbogatszym graczem na serwerze. Jaki jest wi臋c Tw贸j maj膮tek i ile posiadasz przegranych godzin? O: Na serwerze posiadam 60 pojazd贸w, 2 pojazdy p艂ywaj膮ce oraz wille i biznes. Maj膮tek wynosi oko艂o 10 milion贸w, co prawda nie obliczy艂em tego, ale mog臋 si臋 domy艣li膰, ile wcze艣niej posiada艂em pieni臋dzy. Obecnie mam przegrane 521 godzin i tak jak wspomnia艂e艣, uwa偶aj膮 mnie za najbogatszego, lecz tak si臋 nie czuj臋. P:聽Jak wygl膮da Twoja kariera z frakcjami serwerowymi?聽Czy masz zamiar do艂膮czy膰 do jednej z frakcji, a mo偶e by艂e艣 ju偶 w jakiej艣? O:聽Na serwerze chcia艂bym do艂膮czy膰 do frakcji San Andreas Police Department, poniewa偶 chcia艂bym wykonywa膰 po艣cigi i聽odgrywa膰 Role Play, kt贸rego na serwerze tak ma艂o. Na drugim miejscu z pewno艣ci膮 Pa艅stwowa Stra偶 Po偶arna.聽Interesowa艂em si臋 za m艂odu Stra偶膮 Po偶arn膮, jak przebywa艂em u babci w聽weekendy na wsi. Obecnie na serwerze s膮 tylko dwie frakcje, ale jakby ju偶 mia艂y ruszy膰 inne to zostaj臋 tylko przy tych, kt贸re wymieni艂em. P: Super,聽takim razie 偶ycz臋 powodzenia.聽Jeste艣 r贸wnie偶 cz艂onkiem organizacji Ambitious Family. Co mo偶esz nam o niej opowiedzie膰? Czy podoba Ci si臋 panuj膮ca tam atmosfera, czy dogadujesz si臋 z innymi cz艂onkami tej偶e organizacji? O:聽Do organizacji do艂膮czy艂em w 2018 roku, jeszcze na serwerze Play Your Life, a w styczniu 2019 oficjalnie zosta艂a reaktywowana i istnia艂a a偶 do ko艅ca serwera, nast臋pnie zosta艂a za艂o偶ona wraz z by艂ymi cz艂onkami i 艣wietn膮 atmosfer膮 na serwerze Modern Stories. W organizacji czuj臋聽si臋, jak u siebie. Jestem zaufanym cz艂onkiem, kt贸re ma dobre zdanie o ambitnej rodzinie. Nasza organizacja istnieje od 2015 roku, od wakacji. Wtedy powsta艂a pierwsza edycja, kt贸ra niestety rozpad艂a si臋 przez brak aktywno艣ci cz艂onk贸w. Podobnie jak druga edycja, kt贸ra powsta艂a przed 艣wi臋tami w 2016 roku. Po d艂ugiej przerwie i namowie przez znajomych utworzyli艣my ju偶 trzeci膮 edycj臋聽gangu Ambitious Family. Cechuje nas zgrana ekipa, dobre poczucie humoru, ch臋膰 niesienia pomocy innym, d艂ugi sta偶 i du偶a znajomo艣膰 serwera. Wszystko zacz臋艂o si臋 od gracza, a zarazem naszego pierwszego szefa AMBF - Patryczqa. Aktualnie jest on zbanowany na serwerze i walczy o szans臋, wszyscy czekamy na jego powr贸t. Kiedy Patryczeq stwierdzi艂, 偶e nie b臋dzie gra艂 tyle co dawniej, przekaza艂 organizacj臋 swojemu przyjacielowi - Mafisto, kt贸ry godnie reprezentowa艂 stanowisko lidera AMBF. Niestety i jemu zacz臋艂o brakowa膰 czasu na prowadzenie organizacji, dlatego po d艂u偶szych przemy艣leniach i z ogromnym b贸lem serca, na pocz膮tku wakacji 2019 odda艂 najwa偶niejsze stanowisko w gangu naszemu aktualnemu szefowi - LuziferBalboa. Teraz na jego g艂owie stoi rozw贸j naszej serwerowej rodziny. Organizacja ca艂y czas pchnie do przodu, wszyscy si臋 lubimy i szanujemy. Potrafimy przesiadywa膰 ca艂e dnie wsp贸lnie na Discordzie i 艣mia膰 si臋 z wszystkiego. P: O, bardzo fajnie.聽Wiemy, 偶e ju偶 bardzo du偶o osi膮gn膮艂e艣 na serwerze. Jednak czy masz jeszcze jakie艣 cele, chcesz osi膮gn膮膰 co艣 szczeg贸lnego? Czy posiadasz jakie艣 plany, cele na dalsz膮 rozgrywk臋? O: Na serwerze osi膮gn膮艂em 24 z 29 osi膮gni臋膰, jest to sporo. Najbardziej dla mnie wyczynowym osi膮gni臋ciem by艂o posiadanie 100 pojazd贸w czyli "Kr贸l Motoryzacji". Osi膮gn膮膰 chcia艂bym r贸wnie偶 konkretny stopie艅 w frakcji聽kt贸r膮聽ju偶 wcze艣niej wymieni艂em. Wi臋kszo艣膰 moich osi膮gni臋膰 ju偶 zrealizowa艂em, pozosta艂o mi tylko, jak wspomnia艂em osi膮gn膮膰, co艣 we frakcji oraz dosta膰 si臋 do Administracji, czego dawniej nie chcia艂em. P: W takim razie 偶ycz臋 powodzenia, miejmy nadziej臋, 偶e si臋 uda.聽Na serwerze na pewno jest co艣, co Ci si臋 nie podoba. Co chcia艂by艣 zmieni膰 na serwerze, czego Ci - jako sta艂emu graczowi, tutaj brakuje? O:聽Na serwerze z pewno艣ci膮 brakuje graczy, kt贸rzy wzbogaciliby gospodark臋 serwera, a tak偶e motywacj臋 na dalsze granie i uzupe艂nienia frakcji/grup oraz liczne eventy. Brakuje tutaj te偶, Role Play, kt贸rego wiele graczy nie pojmuj臋 i przez to frakcje s膮 prawie, 偶e nie aktywne. Moim zdaniem serwer i tak wiele posiada do 艣wietnej rozgrywki, lecz jak wspomnia艂em wcze艣niej brak graczy powoduj臋 u mnie niech臋膰聽do dalszej rozgrywki, ale mimo to nadal gram, bo mam sentyment do serwera. P: Jestem tego samego zdania. Powoli zbli偶amy si臋 do ko艅ca wywiadu. Czy chcia艂by艣 na koniec kogo艣 pozdrowi膰? O: Tak, oczywi艣cie. Chcia艂bym pozdrowi膰 ca艂膮 organizacj臋 Ambitious Family, @SouthStar, @Mazeusz*, @luziferbalboa聽oraz organizacj臋 Cipendejsy.聽 P: R贸wnie偶 do艂膮czam si臋 do pozdrowie艅. Dzi臋kuj臋 za udzielenie mi wywiadu. Trzymaj si臋 i do zobaczenia na serwerze! O: Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶, pozdrawiam. Edited July 6, 2021 by Ad@m Aktualizacja. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitz Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Moim zdaniem wywiad bardzo denny, pomijaj膮c ju偶 spiny, hejty itp. Obrazek na g贸rze nie dzia艂a, pytanie nr. 2 nie ma racji bytu. Je偶eli osoba udzielaj膮ca wywiadu, w tym przypadku @cesarzrichard*af聽zgadza si臋 na wywiad, to po co wstawia膰 pytanie czy chce przeprowadzi膰 wywiad? Kolejny minus to brak p艂ynnego przej艣cia mi臋dzy tematami. Tu co艣 o 偶yciu, szkole i zamiast poci膮gn膮膰 temat i sobie wyd艂u偶y膰 wywiad to skaczesz na co艣 innego. To, 偶e wywiad kr贸tki to nie musz臋 chyba wspomina膰. Mi to bardziej wygl膮da na gotowca z neta, ni偶 na w艂asn膮, rzeteln膮, dobrze zrobion膮 prac臋. Po膰wicz, poczytaj i popraw si臋 przy nast臋pnym wywiadzie.聽@cesarzrichard*af my te偶 pozdrawiamy 馃槈聽 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted July 6, 2021 Administrator Share Posted July 6, 2021 Super artyku艂, 艣wietnie si臋 czyta, tak trzyma膰! 馃檪 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HxJckSsaPh Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 @cesarzrichard*af聽Dzi臋ki za pozdro karawanowy wariacie 鉂わ笍 聽 @Ad@m Pierwszy wywiad z graczem na serwerze mnie si臋 podoba艂o. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny* Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Wywiad nie jest najgorszy, spoko i w miar臋 przejrzy艣cie wygl膮da. Organizacja Cipendejsy r贸wnie偶 pozdrawia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destruktor Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 14 minut temu, Magiczny* napisa艂: Wywiad nie jest najgorszy, spoko i w miar臋 przejrzy艣cie wygl膮da. Organizacja Cipendejsy r贸wnie偶 pozdrawia! 聽 22 minuty temu, SouthStar napisa艂: @cesarzrichard*af聽Dzi臋ki za pozdro karawanowy wariacie 鉂わ笍 聽 @Ad@m Pierwszy wywiad z graczem na serwerze mnie si臋 podoba艂o. 聽 20 godzin temu, luziferbalboa napisa艂: Super artyku艂, 艣wietnie si臋 czyta, tak trzyma膰! 馃檪 聽 Dzi臋kuj臋 bardzo, to motywuje! 鉂わ笍聽 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafisto* Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Bardzo ciekawie聽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nw-538 Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 super pawe艂 tak trzymaj @|kat.a|cesarzrichard* Link to comment Share on other sites More sharing options...
|sapd|cesarzrichard* Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 7 godzin temu, blocked-account napisa艂: super pawe艂 tak trzymaj @|kat.a|cesarzrichard* dzienki jak zawsze zdania sk艂adam jak maszyna losuj膮ca聽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts