HxJckSsaPh Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Aktualny nick: SouthStar Propozycja: SerwerOpis propozycji: Myślę że ciekawym pomysłem byłoby wprowadzenie tymczasowego samoobsługowego warsztatu tuningowego,gdyż nie zawsze jest ktoś na serwerze i nie zawsze ktoś ma czas by na spokojnie dopasować sobie dany tuning do pojazdu.Tymczasowy ponieważ gdy się serwer rozwinie poprostu go usunąć. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 W ls był samoobsługowy może tam być nowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DaVe Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Moim zdaniem, taki warsztat bardzo by się przydał, w aktualnym czasie trzeba czekać aż ktoś będzie ew. kontaktować się przez discorda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Oczywiście uważam, że taki warsztat bardzo się przyda, ale czy wtedy nie zostaną całkowicie skreślone prace urzędowe? Można ustalić system, który pozwalałby na istnienie obu tunerów (obecnego i samoobsługowego), aby zachować równowagę. Jest to temat do szczegółowego obgadania, więc dajcie znać, co myślicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HxJckSsaPh Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 4 godziny temu, Yukine napisał: Oczywiście uważam, że taki warsztat bardzo się przyda, ale czy wtedy nie zostaną całkowicie skreślone prace urzędowe? Można ustalić system, który pozwalałby na istnienie obu tunerów (obecnego i samoobsługowego), aby zachować równowagę. Jest to temat do szczegółowego obgadania, więc dajcie znać, co myślicie. Masz racje najprawdopodobniej normalny tuner upadnie,lecz aktualnie zatrudnianie się w urzędzie myślę że w obecnych czasach niestety nie jest dobrym rozwiązaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Zaczynam powoli strasznie kombinować, ale może jakieś godziny otwarcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted August 9, 2021 Administrator Share Posted August 9, 2021 że tune gold? godziny otwarcia też mogłyby być ciekawym rozwiązaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted August 18, 2021 RCON Share Posted August 18, 2021 Jesteśmy w stanie coś takiego dodać np do tunera całodobowo miały by dostęp gracze GOLD a od godziny 21:00 do godziny 9:00 zwykli gracze lub wszyscy, lecz dopiero przy aktualizacji tunerów. Skrypt jest już aczkolwiek zostało go odbugować. Aktualnie skupiamy się na frakcjach oraz przygotowujemy do czegoś co powinno być dawno temu zmienione. 😄 Także wyczekujcie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamy2115 Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Ja bym zrobił że machanik samoobsługowy będzie droższy bynajmiej trochę od mechanika zwykłego żeby faktycznie mechanicy się nie nudzili jak będą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts