dantowsky Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Aktualny nick: dantowsky Propozycja: serwerOpis propozycji: Witam, wpadłem na pomysł dodania taxi jako frakcje, którą dałoby się rozwijać pod względem floty samochodowej za gotówkę uzbieranej poprzez kursy. Praca polegałaby na tym co dotychczas jest dodane, czyli zgarnianie pedów z ulicy i dojazd do wyznaczonego miejsca, przy płatności jakiś % dochodu z przewozu trafiałby na konto firmy i lider frakcji przeznaczałby te pieniądze na rozwój firmy, dajmy na to zaczynamy z Cabbie gdy na koncie firmy jest ustalona kwota upgradu przez administracje, wtedy robiony jest przelew na konto osoby która będzie za to odpowiedzialna i np. z cabbie upgrade będzie na premiera. https://prnt.sc/1mbbbdk Jak ja to widzę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Pomysł bardzo dobry, ale póki co niestety nie przejdzie ze względu na niską ilość graczy. Jeśli liczba się zmieni, to oczywiście z chęcią zobaczę taką frakcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitz Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ja to bym widział tak że taxo zostawić tak jak jest a np. w późniejszym czasie zrobić frakcję uberów na takiej zasadzie którymi byliby wożeni gracze, byłby lider frakcji itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted August 10, 2021 RCON Share Posted August 10, 2021 Można to jeszcze inaczej podpiąć - stworzyć coś ala możliwość założenia biznesu taksówkarskiego - że każdy (no dobra były by limity) może to zrobić by się wybić musi zatrudnić ludzi i utrzymać się na rynku i dalej względem pomysłu z 1 posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts