cesarzrichard* Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Wstawiam za Loading'a, Destruktora, u_234523, Ad@m Serial: Macie mój serial. C5736727E4D72478BEB9423A250E3553 Aktualny nick: u_234523 Wiek: 18 lat. Banujący: @Break. Powód bana: Toksyczność na serwerze oraz niewywiązanie się z umowy powrotu na serwer. Poprzednie odwołanie: - Wytłumaczenie: Na wstępie chciałbym przeprosić ogólnie za swoje zachowanie, toksyczność oraz za niewywiązanie się z umowy powrotu na serwer. Teraz chciałbym przejść do tłumaczeń. Jeśli chodzi o toksyczność. Owszem, byłem toksyczny, ale tylko wobec pewnych osób, którzy wobec mnie również byli toksyczni - wiem, że nie jest to dobre wytłumaczenie, a piastując tak ważną funkcję w grupie serwerowej, nie powinienem tak się zachowywać - dlatego bardzo za to przepraszam. Jeśli chodzi o niewywiązanie się z umowy powrotu na serwer - zacznijmy od tego, że nie była to umowa powrotu na serwer, a umowa o uzyskanie ponownej możliwości prowadzenia serwerowego radia. Po odejściu z radia chciałem założyć redakcję - Administracja RCON zgodziła się na założenie, pod warunkiem, iż 1) Nie będę zawracał Wam dupy byle głupotami, 2) Zachowuję się odpowiedzialnie, itp. Nie byłem w stanie spełnić pierwszego punktu, wydaje mi się, że najważniejszego, ponieważ jestem osobą niecierpliwą (co jest bardzo ogromną wadą z moich cech), nie mogłem również zrozumieć, że Marek jest w pracy (zrozumiałem to za którymś razem, ale to już było za późno). Jak mielibyśmy być już tacy dokładni, to może i spełniłem ten warunek, ponieważ postawiłem redakcję od zera na nogi, napisałem własne materiały szkoleniowe i redakcja była tak na prawdę gotowa do opuszczenia jej przeze mnie w celu powrotu do radia serwerowego. Błędem w tej kwestii była jednak moja natarczywość i zbyt ogromna chęć powrotu do radia na JUŻ, czego teraz bardzo żałuję. Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić szczególnie @|SAPD|Luziferka* za toksyczność, ponieważ to właśnie wobec Ciebie byłem najbardziej toksyczny. Prosto przyznaję się do popełnionego błędu i proszę o wybaczenie. Obiecuję również, że taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Proszę o zaufanie i o ostatnią szansę. Przywiązałem się trochę do serwera i bardzo mi na nim zależy, również na odzyskaniu jednej z grup serwerowych. Myślę, że wyjaśniliśmy sobie też, co mieliśmy sobie wyjaśnić na Discordzie z Administracją RCON. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted September 24, 2021 RCON Share Posted September 24, 2021 Ban zostaje.... ... zdjęty, jednakowoz na forum zostawimy prewencyjnie kolejkę moderacyjną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts