HxJckSsaPh Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 (edited) Mianowicie mam taki problem iż gdy odpalam serwer pasek z ładowania zasobów zatrzymuje się na 13.46kb z 64kb A tutaj Ss jakie błędy mi wywala może ktoś miał podobny problem? Edited September 25, 2021 by SouthStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted September 25, 2021 RCON Share Posted September 25, 2021 Próbowałeś przeinstalować mta oraz gta sa? Poszukałem w internecie i znalazłem taki temat poczytaj może rozwiąże twoje problemy https://forum.mtasa.com/topic/95745-having-error-loading-cefweb-module-problem/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SAPD|SugarWhisky Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Jeśli problem wystepuje tylko na Modern Stories to może wystarczy pobrać na nowo zasoby serwera. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted September 25, 2021 RCON Share Posted September 25, 2021 Sumasumarum spróbuj kroków opisanych tu https://forum.mtasa.com/topic/78081-32-bit-windows-crashing/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HxJckSsaPh Posted September 25, 2021 Author Share Posted September 25, 2021 (edited) Dziękuje wszystkim za pomoc,pomogło rozwiązanie @Mazeusz* i @Break. gdyż w sumie sprowadzało się do wykonania tego samego kroku,mianowicie: W 32-bitowym systemie Windows te ustawienia MTA mogą trochę pomóc: 1) Ustawienia->Zaawansowane->Szybkie ładowanie ubrań CJ->Wyłącz 2) Ustawienia->Zaawansowane->Pamięć strumieniowania->Min 3) Usuń wszystkie mody graficzne GTA:SA (ponowna instalacja GTA:SA jest idealna) Możesz też spróbować włączyć przełącznik 3 GB w 32-bitowym systemie Windows Szczegóły pod tym linkiem Podsumowując, dla 32-bitowego systemu Windows 7,8,10: 1) Znajdź C:\Windows\system32\cmd.exe w Eksploratorze Windows 2) Kliknij prawym przyciskiem myszy na cmd.exe i wybierz „Uruchom jako administrator” 3) W czarnym polu wpisz to polecenie: bcdedit /set ZwiększUżytkownika 3072 4) Naciśnij klawisz powrotu 5) Uruchom ponownie komputer Edited September 25, 2021 by SouthStar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts