HxJckSsaPh Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 (edited) Mianowicie mam taki problem iż gdy odpalam serwer pasek z ładowania zasobów zatrzymuje się na 13.46kb z 64kb A tutaj Ss jakie błędy mi wywala może ktoś miał podobny problem? Edited September 25, 2021 by SouthStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted September 25, 2021 RCON Share Posted September 25, 2021 Próbowałeś przeinstalować mta oraz gta sa? Poszukałem w internecie i znalazłem taki temat poczytaj może rozwiąże twoje problemy https://forum.mtasa.com/topic/95745-having-error-loading-cefweb-module-problem/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarWhisky Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Jeśli problem wystepuje tylko na Modern Stories to może wystarczy pobrać na nowo zasoby serwera. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted September 25, 2021 RCON Share Posted September 25, 2021 Sumasumarum spróbuj kroków opisanych tu https://forum.mtasa.com/topic/78081-32-bit-windows-crashing/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HxJckSsaPh Posted September 25, 2021 Author Share Posted September 25, 2021 (edited) Dziękuje wszystkim za pomoc,pomogło rozwiązanie @Mazeusz* i @Break. gdyż w sumie sprowadzało się do wykonania tego samego kroku,mianowicie: W 32-bitowym systemie Windows te ustawienia MTA mogą trochę pomóc: 1) Ustawienia->Zaawansowane->Szybkie ładowanie ubrań CJ->Wyłącz 2) Ustawienia->Zaawansowane->Pamięć strumieniowania->Min 3) Usuń wszystkie mody graficzne GTA:SA (ponowna instalacja GTA:SA jest idealna) Możesz też spróbować włączyć przełącznik 3 GB w 32-bitowym systemie Windows Szczegóły pod tym linkiem Podsumowując, dla 32-bitowego systemu Windows 7,8,10: 1) Znajdź C:\Windows\system32\cmd.exe w Eksploratorze Windows 2) Kliknij prawym przyciskiem myszy na cmd.exe i wybierz „Uruchom jako administrator” 3) W czarnym polu wpisz to polecenie: bcdedit /set ZwiększUżytkownika 3072 4) Naciśnij klawisz powrotu 5) Uruchom ponownie komputer Edited September 25, 2021 by SouthStar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts