matirus Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Aktualny nick: matirus Propozycja: serwer Opis propozycji: mam pomysł na aby każdy samochód ma inventory zależałoby od pojazdu w którym możemy np chować opony lub inne zeczy np zestaw naprawczy bo czasem jest to irytujące jak musisz jechać kilka km po nową oponę do mechanik Zestaw naprawczy 20k za 1 Teraz, matirus napisał: Aktualny nick: matirus Propozycja: serwer Opis propozycji: mam pomysł na aby każdy samochód ma inventory zależałoby od pojazdu w którym możemy np chować opony lub inne zeczy np zestaw naprawczy bo czasem jest to irytujące jak musisz jechać kilka km po nową oponę do mechanik Zestaw naprawczy 20k za 1 Oponę można było by kupić za 500pln Link to comment Share on other sites More sharing options...
matirus Posted February 12, 2022 Author Share Posted February 12, 2022 54 minuty temu, matirus napisał: Aktualny nick: matirus Propozycja: serwer Opis propozycji: mam pomysł na aby każdy samochód ma inventory zależałoby od pojazdu w którym możemy np chować opony lub inne zeczy np zestaw naprawczy bo czasem jest to irytujące jak musisz jechać kilka km po nową oponę do mechanik Zestaw naprawczy 20k za 1 Oponę można było by kupić za 500pln Karnister za 5kplan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destruktor Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Bardzo przydatna propozycja, szczególnie z tymi kanistrami paliwa i oponami. Jednakże cena 20.000 za zestaw naprawczy to przesada. Maksymalnie 5.000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts