matirus Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Aktualny nick: matirus Propozycja: serwer Opis propozycji: mam pomysł na aby każdy samochód ma inventory zależałoby od pojazdu w którym możemy np chować opony lub inne zeczy np zestaw naprawczy bo czasem jest to irytujące jak musisz jechać kilka km po nową oponę do mechanik Zestaw naprawczy 20k za 1 Teraz, matirus napisał: Aktualny nick: matirus Propozycja: serwer Opis propozycji: mam pomysł na aby każdy samochód ma inventory zależałoby od pojazdu w którym możemy np chować opony lub inne zeczy np zestaw naprawczy bo czasem jest to irytujące jak musisz jechać kilka km po nową oponę do mechanik Zestaw naprawczy 20k za 1 Oponę można było by kupić za 500pln
matirus Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 54 minuty temu, matirus napisał: Aktualny nick: matirus Propozycja: serwer Opis propozycji: mam pomysł na aby każdy samochód ma inventory zależałoby od pojazdu w którym możemy np chować opony lub inne zeczy np zestaw naprawczy bo czasem jest to irytujące jak musisz jechać kilka km po nową oponę do mechanik Zestaw naprawczy 20k za 1 Oponę można było by kupić za 500pln Karnister za 5kplan
Destruktor Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Bardzo przydatna propozycja, szczególnie z tymi kanistrami paliwa i oponami. Jednakże cena 20.000 za zestaw naprawczy to przesada. Maksymalnie 5.000.
Recommended Posts