Januszexe Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Serial: F0BB31FF71196471F5D37B3F9FD1204 Aktualny nick: Januszexe Wiek: po co? Banujący: |SAPD|Luziferka* Powód bana: Wyjaśnij coś na forum Poprzednie odwołanie: brak Wytłumaczenie: jeżeli się dowiem o co chodzi to wytłumaczę Coś od siebie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Luziferka* Posted March 2, 2022 Administrator Share Posted March 2, 2022 Wyjaśnij transakcje pojazdów między Tobą a graczem @ArbuziQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Januszexe Posted March 2, 2022 Author Share Posted March 2, 2022 (edited) No to odkupiłem od niego w wymianie czitacha a ja mu dałem premiera i waltona Edited March 2, 2022 by Januszexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArbuziQ Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 dokładnie tak było i nie wiem w czym jest problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Luziferka* Posted March 3, 2022 Administrator Share Posted March 3, 2022 W takim razie na jaka kwote wyceniasz poszczególne pojazdy? Uważasz, że jest to uczciwa wymiana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Januszexe Posted March 3, 2022 Author Share Posted March 3, 2022 (edited) A to o to chodzi no to według wycen graczy @Virgo i @Mafisto* to walton był warty 100k,według cesarza znacznie więcej, premiera ja samemu na 200-250k bym wycenił, a czitacha na okolice 400k bo za około tyle był ostatnio w salonie czysty a ten miał trochę tuna Edited March 3, 2022 by Januszexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Luziferka* Posted March 3, 2022 Administrator Share Posted March 3, 2022 Proszę o wypowiedz @ArbuziQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArbuziQ Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 1 godzinę temu, |SAPD|Luziferka* napisał: W takim razie na jaka kwote wyceniasz poszczególne pojazdy? Uważasz, że jest to uczciwa wymiana? Waltona i premiera wyceniłem na około 400k tyle ile wart jest czit I uważam że jest to uczciwa wymiana ponieważ Ja i @Januszexe wyszliśmy prawie na 0 A nawet jeśli to jest sprawa moja i @Januszexekto wyszedl na minus a kto na plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
|sapd|cesarzrichard* Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 przepraszam, że się wtrącam ale za waltona dalem kiedys 300k tego co janusz mial a cheetah nowy w salonie byl za ponad 320k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Luziferka* Posted March 3, 2022 Administrator Share Posted March 3, 2022 Nie interesują mnie wyceny osób postronnych, następnym razem proszę aby osoby których sprawa nie dotyczy o nie wypowiadanie się. Bana ściągam ale ostrzegam od teraz BACZNIE BĘDĘ MONITOROWAĆ KAŻDE TRANSAKCJE dotyczy się do wszystkich. Dodatkowo apeluje, jestem tylko człowiekiem proszę o nie spamowanie mi na skrzynkę, zbanowałam sprawdzę apelacje i wyciągnę konsekwencje nie zapomnę. Zmykam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts