szutemi Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Aktualny nick: Ramzej Propozycja: serwer Opis propozycji: Możliwość zatrudnienia jednej, dwóch osób do interesu. Gdy zaprosimy znajomego do spółki będziemy musieli ukraść nie dwa a cztery auta na jeden kursy. Za owy trip otrzymamy na przykład 18k. 20 minut temu, Ramzej napisał: Aktualny nick: Ramzej Propozycja: serwer Opis propozycji: Możliwość zatrudnienia jednej, dwóch osób do interesu. Gdy zaprosimy znajomego do spółki będziemy musieli ukraść nie dwa a cztery auta na jeden kursy. Za owy trip otrzymamy na przykład 18k. + Dodanie firmowego Crossa/burrito, picadora. +Dodanie więcej lokalizacji aut, które musimy ukraść. +Dodanie 1,2 punkt dostawy aut ciężarówka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ja tylko chciałem dodać, żeby wprowadzić możliwość dojazdu nie w własnym zakresie, tylko właśnie z pracy dojazd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Według mnie tak jak kolega pisze dojazd z pracy spoko pomysł no i zwiększyć trochę na tym zarobki dla jednej osoby ale no spoko pomysł Jestem na TAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted April 26, 2021 RCON Share Posted April 26, 2021 Nie zapowiada się na powrót pracy importu oraz exportu.Byli właściciele takowego garażu mogą się starać o 60% zwrotu za kupno garażu w wiadomości prywatnej @Mazeusz*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts