Lukasz Posted February 9 Share Posted February 9 s Aktualny nick: <Lukasz> Propozycja: <serwer> wywalic gasniecie po uszkodzeniu po wywrotce na plecy ciagle sie uszkadza-przyponima że w mta 1.6 mozna to wylaczycOpis propozycji: ilnik gaśnie jak wywale sie na plecy brak możliwosci odpalenia i jak sie mam obrócić?czy czekac 15 minut na rapsa a i tak lawety nikt nie obróci bo brak komendy up konczy sie pod mapa i kurs nie udany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted February 9 Share Posted February 9 jest komenda /op 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny* Posted February 10 Share Posted February 10 8 godzin temu, cesarzrichard* napisał(a): jest komenda /op Mogę się mylić, ale na lawetach to nie działa, bo też kiedyś mi się laweta obróciła do góry kołami i jak wysiadłem, wpisałem /op to nic się nie działo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz Posted February 10 Author Share Posted February 10 chyba probowałem suszarka tez nie dała rady na koncu wtepało pod mape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted February 11 RCON Share Posted February 11 12 godzin temu, Lukasz napisał(a): chyba probowałem suszarka tez nie dała rady na koncu wtepało pod mape Jaką suszarką? Jak suszarka nie ma opcji do tepania czy obracania pojazdów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts