cesarzrichard* Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 Aktualny nick: cesarzrichard* Propozycja: Serwer Opis propozycji: Powołać osobę, która zajmie się całkowicie gospodarką Serwera i będzie miała możliwość regulować zarobki, ceny inflacji na serwerze, oraz podgląd do wydatków graczy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted February 23, 2024 RCON Share Posted February 23, 2024 Kogo proponujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted February 23, 2024 Author Share Posted February 23, 2024 4 godziny temu, Mazeusz* napisał(a): Kogo proponujesz? SIEBIE RZECZ JASNA. Jestem osobą, która powinna zostać powołana na to wysokie stanowisko, żeby zmienić rozgrywkę graczom. Zdradzać swych olśniewających planów nie śmiem wywołać. Lecz chcę je pokazać, jak najszybciej, żeby każdy chłop praludzki je odczuł na własnej skórze. Osoba tak aktywna jak ja, zapewni dobrobyt nowym i stałym graczom zaczynając robić nadzieję moją propozycją. Pozdrawiam CesarzRichard* z Montgomery. NIECH KAŻDY ODCZUJE CHĘĆ DO GRY!!! CHWAŁA NOWEJ ERZE W ROZWOJU!!! 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozin Posted February 24, 2024 Share Posted February 24, 2024 Jestem za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisuuuu Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 Jestem za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumek Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 Jestem za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted February 27, 2024 RCON Share Posted February 27, 2024 Dobrz @cesarzrichard* bedzie odpowiedzialny za dostosowanie gospodarki 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted March 21 Administrator Share Posted March 21 Jak tam? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts