cesarzrichard* Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 Aktualny nick: cesarzrichard* Propozycja: Serwer Opis propozycji: Powołać osobę, która zajmie się całkowicie gospodarką Serwera i będzie miała możliwość regulować zarobki, ceny inflacji na serwerze, oraz podgląd do wydatków graczy. 2 Quote
cesarzrichard* Posted February 23, 2024 Author Posted February 23, 2024 4 godziny temu, Mazeusz* napisał(a): Kogo proponujesz? SIEBIE RZECZ JASNA. Jestem osobą, która powinna zostać powołana na to wysokie stanowisko, żeby zmienić rozgrywkę graczom. Zdradzać swych olśniewających planów nie śmiem wywołać. Lecz chcę je pokazać, jak najszybciej, żeby każdy chłop praludzki je odczuł na własnej skórze. Osoba tak aktywna jak ja, zapewni dobrobyt nowym i stałym graczom zaczynając robić nadzieję moją propozycją. Pozdrawiam CesarzRichard* z Montgomery. NIECH KAŻDY ODCZUJE CHĘĆ DO GRY!!! CHWAŁA NOWEJ ERZE W ROZWOJU!!! 1 4 Quote
RCON Break. Posted February 27, 2024 RCON Posted February 27, 2024 Dobrz @cesarzrichard* bedzie odpowiedzialny za dostosowanie gospodarki 3 Quote
Administrator luziferbalboa Posted March 21, 2025 Administrator Posted March 21, 2025 Jak tam? 1 Quote
Recommended Posts