|KOMIS|misio232 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Cześć tu będę wam starał się wrzucać moje pracę które robię albo które skończyłem. A i popracuje jeszcze nad renderem z racji że takie zdjęcia są słabe 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ciekawie się zapowiada +rep 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Siemka to znowu ja przychodzę z kolejną z jednych rzeczy, za którą zabrałem się trochę z frakcji SAMC czy tam SAMD kto jak woli pierwszą rzeczą, którą chce wam pokazać, jest to torba, na szyny mało już zostało, to finalnego efektu, bo tylko textury zarzucić i można kończyć tę pracę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Planujesz dać propozycje o dodanie czegoś takiego na serwer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 48 minut temu, Luckyy napisał: Planujesz dać propozycje o dodanie czegoś takiego na serwer? Wiesz chciałem pomóc bardziej serwerowi i zostać tu modelerem ale to już decyzja do zarządu 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 To znaczy wiesz, w każdej chwili możesz napisać do Mazeusza na pv na discordzie i zaproponowac 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Teraz, Luckyy napisał: To znaczy wiesz, w każdej chwili możesz napisać do Mazeusza na pv na discordzie i zaproponowac 🙂 Już proponowałem na serwerze z nim pisałem powiedział że musi pogadać z resztą ekipy więc czekamy 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Okej trzymam kciuki 🙂 zawsze to jakiś krok dla serwer i odmienność porównując inne serwery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 42 minuty temu, Luckyy napisał: Okej trzymam kciuki 🙂 zawsze to jakiś krok dla serwer i odmienność porównując inne serwery. A dziękuje ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted January 5, 2021 Administrator Share Posted January 5, 2021 super modele, czekam na jakieś wyjściowe prace 🥶 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 W dniu 5.01.2021 o 02:23, luziferbalboa napisał: super modele, czekam na jakieś wyjściowe prace 🥶 Jeśli chodzi o to no to będzie ciężko bo owe rzeczy dodaje się skryptem a jestem w to dosyć słaby ale postaram się o to 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted January 8, 2021 RCON Share Posted January 8, 2021 W dniu 6.01.2021 o 23:38, |KOMIS|misio232 napisał: Jeśli chodzi o to no to będzie ciężko bo owe rzeczy dodaje się skryptem a jestem w to dosyć słaby ale postaram się o to 😄 Wystarczy ze ogarniesz pliki dff i txd resztę się ogarnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 12 godzin temu, Break. napisał: Wystarczy ze ogarniesz pliki dff i txd resztę się ogarnie Aaa to już bez problemu z tym 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 Siema przychodzę do was z sprawą bo zrobił bym model budynku ale nie mam pomysłu czego i co może chcecie podesłać wasze pomysły ❤️? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted January 14, 2021 RCON Share Posted January 14, 2021 Przebieralnia, budynek id 11004. Myślę że dość niecodzienny budynek do modelowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 14 minut temu, Mazeusz* napisał: Przebieralnia, budynek id 11004. Myślę że dość niecodzienny budynek do modelowania. Wsm dobry pomysł a jakąś wizje na to masz czy raczej tak no nie 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 Takie pierwsze prace dzisiaj nad tym modelem przebieralni 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted January 14, 2021 RCON Share Posted January 14, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 Teraz, Mazeusz* napisał: To zrobię dwa modele mój zamysł i twój i zobaczymy jaki będzie lepszy 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irekaan Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Garaż od Import/Eksport bo leży i kwiczy i oczenta bolą jak się tam wchodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts