|KOMIS|misio232 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Aktualny nick: misio232 Propozycja: Według mnie teraz podmianka na vicka totalnie nie pasuje i jest do usunięcia tak samo jak cadrony to jest moja propozycja na usunięcie tych podmianek. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virgo Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Perek sedan też nie pasuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted January 17, 2021 Administrator Share Posted January 17, 2021 Mi się bardzo podobają podmianki w stylu emperora, gdzie jest kilka drobnych ładnych rzeczny dodanych (antenka, lotka, dokładka, felga), ewentualnie mogę przeboleć cadrone, która wygląda całkowicie inaczej od bazowej wersji. Jeśli chodzi o podmiankę Infernusa, Turismo, Majestica to jest to niestety porażka >.< 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 15 godzin temu, Virgo napisał: Perek sedan też nie pasuje Nie akurat jest spoko ale do cadrony i vicka ble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SAPD|SugarWhisky Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Perek sedan jest wariantem (bądź osobnym modelem) i jak komuś się nie podoba to combi też ma dostępne do kupna. Cardona może zostać moim zdaniem. Vicek jest mi kompletnie obojętny, nie jestem fanem tego auta. Ale wiem że jest wiele osób ktore lubią standardowy model tego pojazdu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|sapd|cesarzrichard* Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 wszystkie w/w podmianki do usuniecia a video się buguje tu tego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted January 20, 2021 Administrator Share Posted January 20, 2021 Infernus został poprawiony! Jest sztos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigL3steR Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) podmianki które totalnie zmieniają karoserię są najgorsze, sam vincent mi się podoba ale fortune czy cadrona to x d Edited January 21, 2021 by BigL3steR Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SAPD|SugarWhisky Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 1 godzinę temu, BigL3steR napisał: podmianki które totalnie zmieniają karoserię są najgorsze, sam vincent mi się podoba ale fortune czy cadrona to x d Fortune jest kozak moim zdaniem. Nie ma tam zbytniej ingerencji w karoserie tylko dodane emblematy, zmienione tekstury lamp i inne małe detale. Co innego Majestic gdzie jest kompletnie nowy model. Zresztą tak samo Vincent 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 1 godzinę temu, BigL3steR napisał: podmianki które totalnie zmieniają karoserię są najgorsze, sam vincent mi się podoba ale fortune czy cadrona to x d Vincent i cadrona gówno totalne nie pasujące do gta fortune ma może zmieniony gril itp... ale dalej ma ten sam zarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafisto* Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Lepiej ściągnąć podmianki ze wszystkich aut i dodać to do warsztatów wariantów.Kto będzie chciał np. BMW z Vincenta to sobie da taki wariant. Wtedy będzie dogodzone każdemu bo jeden woli podmianki drugi nie i w ten sposób się nie dogadamy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted January 29, 2021 RCON Share Posted January 29, 2021 To w takim razie odbędzie się na discordzie ankieta dotycząca pojazdów Vincent oraz Majestic. Pojazd Cardona nie będzie usunięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts