|KOMIS|misio232 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Aktualny nick: misio232 Propozycja: Jeśli serwer rozwinie się do stanu dużej ilości graczy jestem za dodaniem frakcji SARA jestem w stanie wykonać do tej frakcji modele lawet oraz frakcje TSA wiadomo administracja RCON może sobie to nazwać jak chce tylko pod propozycje występują nazwy z konkurencyjnego serwera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jestem na Tak! Taka propozycja już została złożona prywatnie do administratora przeze mnie. Aktualnie mazeuesz robi frakcje więc na pewno będzie o tym pamiętał. Jeżeli modele zrobisz to jest duży + dla Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Widziałem że jakieś auto stało prawie na samym środku drogi, obok przecho. Dodając też że są auta wszędzie porozstawiane po ulicach San Andreas.. SARA jak najbardziej na przyszłość się przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts