SugarWhisky Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Witam oraz zapraszam do zapoznania się z tym poradnikiem. Poradnik ten powstał, gdyż dużo osób prosi mnie o udostępnienie mapki z lokacją biznesmenów na serwerze. Od razu powiem, że takiej mapki nie posiadam. ale te zapytania skłoniły mnie do robienia SS'ów z podaną lokalizacją tych NPC'ów. Zaczniemy może od opisu kim są ci serwerowi biznesmeni. Otóż są to spawnujące się postacie od których otrzymujemy nagrody za ich odnalezienie. Nagrodami są losowe ilości gotówki serwerowej, reputacji oraz punktów gry. Komendy jakie należy wpisać po podejściu do postaci to /nagroda1 lub /nagroda2. Wybór komendy to już wybór gracza. Po wpisaniu komendy biznesmen przenosi się do innej lokalizacji, która wyświetla się u góry ekranu. Można też podejrzeć ją w konsoli. Lokalizacje są opisywane nazwami dzielnic/obszarów stanu San Andreas. Podzieliłem te ss'y na miasta, żeby trochę łatwiej było to odnaleźć. Więc przyda się podstawowa znajomość topografii mapy w GTA SA. LS SF LV Wioski/Tereny pozamiejskie Na koniec dodam tylko, że nie są to lokalizacje wszystkich spawnów. Te które są tu zawarte udało mi się odnaleźć. Jest jeszcze kilka których odnaleźć nie mogę. 1 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator luziferbalboa Posted January 13, 2021 Administrator Share Posted January 13, 2021 dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|KOMIS|misio232 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Przydaje się to giga ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yukine Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 @|WAR-PJ|SugarWhisky, kolejny biznesmen w SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts