RotheR. Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Aktualny nick: RotheR. Propozycja: Serwer Opis propozycji: Moja propozycja to zmiany pojemności silników, np. 3.0 v6, 4.2, 5.0 v8 itp. Myślę, że urozmaiciłaby ta opcja miłośników motoryzacji i nie tylko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted April 26, 2021 RCON Share Posted April 26, 2021 Ciekawa opcja, na pewno zostanie to dodane lecz pozostaje pytanie czy robimy to jako warsztat dla graczy czy tylko dla posiadaczy konta GOLD. Zapraszam do dyskusji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarWhisky Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 (edited) Ogólnie nie jestem zwolennikiem takich rozwiązań, chyba że jest to zrobione z głową i utrzymaniem chociaż odrobiny realizmu. Jeśli zmiana silnika wiązała by sie nie tylko z dodatkową mocą, ale też ze zwiększeniem masy (przy zmianie na większy silnik) to jestem w stanie poprzeć pomysł. Co do sposobu zmiany silnika powinna być to opcja z golda. W zwykłym warsztacie są opcje zwiekszenia osiągów poprzez układy MK, więc dla równowagi jak i pewnej unikatowości ta opcja powinna być dostępna w tune gold. Edited April 26, 2021 by SugarWhisky 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts