Dzager Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 (edited) Aktualny nick: Demku Propozycja: SerwerOpis propozycji: Nie podoba mi się sposób odbierania pojazdu powietrznego z przechowalni np: Las Venturas. A także sposób trzymania pojazdu jak można zobaczyć na zdjęciach niżej. Myślę że z tą drugą rzeczą nic się nie da chyba zrobić ale nie wygląda to realistycznie czy tam normalnie. Edited June 1, 2021 by Demku Pomyliłem się i wpisałem swoje imię zamiast nicku z gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarWhisky Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Nie wiem jak miałby wg. ciebie wyglądać sposób odbioru pojazdu z przechowalni, ale ten który jest działa dobrze i nie ma sensu go zmieniać. Co do tych ss'ów i tego nierealistycznego wygladu. Wstawiasz ss z GRY. Nie z życia. Rozdziel te dwie rzeczy bo chyba zlewają ci się w całość skoro takie coś ci przeszkadza. Na serwerze odgrywa sie świat realny w ograniczonym zakresie. Napisałeś w dziale "Propozycje" ale nie widzę tu żadnej propozycji z twojej strony, więc temat jest właściwie bez sensu. Takie bardziej czepianie sie nieznaczacych szczegółów, niż sensowna propozycja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesarzrichard* Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 ja sie do tematu dolacze moja propozycja to dodanie mozliwosci zakupu pojazdów powietrznych i na wodzie pojazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzager Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 Dziwnie się stało ale propozycja była w wersji roboczej i postanowiłem ją usunąć ale dziwnym trafem się wysłała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarWhisky Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 8 godzin temu, cesarzrichard*af napisał: ja sie do tematu dolacze moja propozycja to dodanie mozliwosci zakupu pojazdów powietrznych i na wodzie pojazdy Łodzie możesz kupić w BM Link to comment Share on other sites More sharing options...
blitz Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Jednych stać na bazy z helipadami, a @|SAPD|SugarWhisky i @cesarzrichard*af mają wywalone i nie potrzebują helipadów xd. Temat zbędny, jeżeli umiesz tak zaparkować i wystartować bez kasowania każdego drzewa na osiedlu to nie ma co się czepiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Break. Posted June 2, 2021 RCON Share Posted June 2, 2021 W dniu 31.05.2021 o 22:33, Demku napisał: Myślę że z tą drugą rzeczą nic się nie da chyba zrobić ale nie wygląda to realistycznie czy tam normalnie. Jeżeli chodzi o lądowanie poza lotniskiem w przyszłości będzie to zabronione - na razie z powodu małej ilości graczy niech stoją A przechowalnia w LV jest i działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts