|SAPD|SugarWhisky Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 No witam czytających. Przeprowadziłem małe testy nowego sposobu ustawiania układów MK w pojazdach i w tym wątku chce przedstawić moje wyniki tych testów. Pacjentami były 3 pojazdy: Sultan, Sentinel oraz Euros. Wszystkie testy były przeprowadzane na tym samym odcinku drogi, z napędem AWD oraz maksymalnie obniżonym RH1. SS ustawień poszczególnych pojazdów: A oto wyniki moich testów: @Mazeusz* pytałeś wczoraj czy ktoś testował to ustawianie MK, więc tu masz moje wyniki z testów 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON Mazeusz* Posted January 10, 2021 RCON Share Posted January 10, 2021 Super, dodam tylko że vmax-y są zaniżone dlatego że fabryczne ustawienia nie są brane z aktualnego handlingu a a fabrycznego pojazdu. Jeszcze to poprawimy. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|sapd|cesarzrichard* Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Nic nie trzeba poprawiać ja ogarnąłem ustawienia także zapraszam chętnych jak nie wiedzą jak ustawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts